Nordic Granit


År 2012 genomförde Nordic Granit AB en strategisk förflyttning från Vänersborg till den idylliska Händelö, som ligger endast en kort resa från Bråvikens hamn utanför Norrköping. Denna geografiska placering valdes noggrant för att säkerställa effektiva och trygga leveranser till våra skandinaviska kunder. Vårt lager, som sträcker sig över imponerande 10 000 kvadratmeter, rymmer ett omfattande urval av granit- och betongprodukter. Allt detta för att erbjuda enastående service och snabba leveranser till våra uppskattade kunder.

Vi har stolt arbetat med högkvalitativ natursten sedan 1996 och vi strävar alltid efter att vara den ultimata samarbetspartnern för våra kunder. Som en bekräftelse på vårt åtagande att erbjuda det bästa, har vi utökat vårt sortiment från att ursprungligen omfatta enbart natursten till att även inkludera betongprodukter från flera svenska leverantörer, en satsning som vi gjorde år 2020. Nordic Granit är dedikerat till att uppfylla dina granit- och betongbehov.

Din personliga leverantör av natursten och betongprodukter


Brytning & förädling

Vi väljer den mest lämpliga stenen beroende på vilken hårdhet, färg och kvalitet som krävs för stenens användningsområde. Därefter förädlas graniten på kunds begäran och våra villkor.

Lagring

Vi har ett stort lager av sten och betongprodukter för omgående leverans och kan snabbt få fram sten efter dina önskemål. Vi kontrollerar alltid så att stenen i vårt lager håller den kvalitet som vi lovar.

Leverans

Vårt väl inarbetade logistiksystem gör att du har din granit hos dig på den tidpunkt som du efterfrågat och på den plats du vill ha den levererad. Enkelt och utan krångel.

Nordic Granit – Er partner inom granit & betong

Nordic Granit har gedigen erfarenhet av exklusiva stenprojekt över hela Europa då vi representerar den skandinaviska delen av Nord-Stein Koncernen. I vår koncern har vi över 30 års erfarenhet av stenbranschen. 

Vi arbetar utan mellanhänder samt har egen import från flera globala aktörer för att alltid uppnå och möta de högt uppsatta mål och krav som dagligen ställs av våra kunder. Förutom svensk granit kan vi erbjuda produkter från bland annat Kina och Portugal och vi samarbetar med alla de stora byggbolagen.