Nordic Granit


År 2012 flyttade Nordic Granit AB från Vänersborg till natursköna Händelö, endast ett stenkast från Bråvikens hamn utanför Norrköping. Denna strategiska placering har vi valt för att kunna säkerställa snabba och säkra leveranser till vår skandinaviska kundkrets. På vårt lager, som är över 10 000m2, har vi ett brett utbud av granit- och betongprodukter, allt för att kunna bistå med bra service och snabba leveranser till våra kunder.

Vi har sedan 1996 arbetat med natursten av bästa kvalitet. Vi strävar alltid efter att vara den kompletta samarbetspartnern till våra kunder. Därav valde vi att år 2020 bredda vårt sortiment från bara natursten till att även ta in betongprodukter från ett flertal svenska leverantörer.  

Din personliga leverantör av natursten och betongprodukter


Brytning & förädling

Vi väljer den mest lämpliga stenen beroende på vilken hårdhet, färg och kvalitet som krävs för stenens användningsområde. Därefter förädlas graniten på kunds begäran och våra villkor.

Lagring

Vi har ett stort lager av sten och betongprodukter för omgående leverans och kan snabbt få fram sten efter dina önskemål. Vi kontrollerar alltid så att stenen i vårt lager håller den kvalitet som vi lovar.

Leverans

Vårt väl inarbetade logistiksystem gör att du har din granit hos dig på den tidpunkt som du efterfrågat och på den plats du vill ha den levererad. Enkelt och utan krångel.

Nordic Granit – Er partner inom granit & betong

Nordic Granit har gedigen erfarenhet av exklusiva stenprojekt över hela Europa då vi representerar den skandinaviska delen av Nord-Stein Koncernen. I vår koncern har vi över 30 års erfarenhet av stenbranschen. 

Vi arbetar utan mellanhänder samt har egen import från flera globala aktörer för att alltid uppnå och möta de högt uppsatta mål och krav som dagligen ställs av våra kunder. Förutom svensk granit kan vi erbjuda produkter från bland annat Kina och Portugal och vi samarbetar med alla de stora byggbolagen.